Sportongeval

Wat moet je doen bij een sportongeval ?

 

STAP 1

  • Laat het medisch getuigschrift (KBVB) volledig  invullen door de behandelende geneesheer samen met de aangifte van ongeval (KBVB) en voorzie een kleefvignet (!) van je mutualiteit.
  • Laat ook het aangifteformulier “lichamelijke ongevallen” (voorzien van  een kleefvignet van je mutualiteit) en nog een bijkomend geneeskundig attest door de behandelende geneesheer invullen binnen de 8 dagen.

STAP 2
Je bezorgt zo vlug mogelijk de volledig ingevulde formulieren (ook via scan is ok) aan de gerechtigde correspondent van onze club (zie bestuur).
Deze vult de ontbrekende informatie op het formulier aangifte van ongeval aan en stuurt dit samen met het medisch getuigschrift naar de KBVB.
De aangifte verzekering bezorgt hij aan onze verzekeringsagent Luc Vermeerbergen (DVV), De Limburg Stirumlaan 246 te 1780 Wemmel

STAP 3
Je bezorgt ons ook je onkostennota’s en verschilstaten bovenstaand adres of mailen naar verzekeringen@kfcmeise.be

STAP 4
Na een tweetal weken ontvang je een geneeskundig getuigschrift van herstel dat je bij genezing moet laten invullen en tekenen door je behandelende geneesheer. Dit getuigschrift bezorg je opnieuw aan de gerechtigde correspondent van onze club die dit op zijn beurt opstuurt naar de KBVB. Pas na het opsturen van dit getuigschrift kan het verbod tot trainen en spelen worden opgeheven. Dit is dus erg belangrijk!

STAP 5
Het bedrag van de aanvaarde tussenkomst wordt op de rekening van KFC Meise gestort, daarna stort KFC Meise, na controle van het ontvangen uitreksel van de KBVB, dit bedrag door op je rekening. Het verschil legt onze bijkomende verzekering Arena bij.

 

Belangrijk om te onthouden: 

  • Dien tijdig documenten in (anders is er geen tussenkomst mogelijk),
  • Zorg voor een volledig ingevulde documenten
  • Vergeet je genezingsformulier niet!

 

Al deze formulieren aangaande ongevallen moeten in het bezit zijn van elke afgevaardigde en zijn ook verkrijgbaar in de kantine of via downloads op onze website!

Nog meer info bij KBVB, Arena of Luc Vermeerbergen 02 460 16 16

Wij zijn FC Maazz

KFC MEISE (stamnummer: 1943, bloknummer: 2335)
  De Nekker, Sint-Annastraat 29 te 1860 Meise
Kantine: 02 269 70 15

Privacy Policy

Volg ons