Voor de eerste keer dit seizoen kon onze Fanion twee zeges op een rij noteren in hun logboek.
Met nog één wedstrijd te spelen is het dan toch eindelijk gelukt.
Meise zat vrij snel op rozen met vroege goals van Kevin De Jonge met een corner die rechtstreeks in doel verdween aan de verste paal en een afstandsschot van Tony Amrani.
Tussen deze twee goals troffen de bezoekers uit Hekelgem al de paal.
Een verwittiging die op het halfuur via een snelle counter dan toch realiteit werd en de 2 – 1 opleverde. Na een schot op doel van Levi werd opnieuw via een snelle counter op identiek dezelfde manier de gelijkmaker een feit.
Alsof dat nog niet genoeg was mochten de bezoekers na overduidelijk buitenspel doorgaan en de spits oog in oog met onze doelman Ewout Haentjens werd foutief gestopt net buiten de zestien. Gevolg, rood voor Ewout maar hier was voor de zoveelste keer dit seizoen het belang van een scheidsrechter duidelijk.
Meise met z’n tienen en aanvaller Dean Ounis nam plaats onder de lat.
Het bleef 2 – 2 aan de rust.

Tijdens de tweede helft bleek Meise met een mannetje minder niet onder te liggen.
Kansen voor beide ploegen maar Dean solliciteerde voor een plaatsje onder de lat voor volgend seizoen en hij hield net als zijn overbuur zijn netten schoon in de tweede helft tot…
Eerst werd Enio Walravens nog onterecht voor buitenspel afgefloten maar in minuut 96 (!!!) gebeurde het ongelofelijke. Opnieuw omzeilde Enio op een verre uittrap van Dean de buitenspelval en knalde de winner tegen de touwen. De enthousiaste viering van de 3 – 2 leverde ook nog een rode kaart op voor zowel T1 Sören Van Mulders als afgevaardigde Said Ohoudi.
Verdiende overwinning met een mannetje minder en een debutant onder de lat.
Niet voor hartlijders!!!
Fanion – Eendr. Hekelgem A   3 – 2
Goals: 13m 1 – 0 Kevin De Jonge, 17m 2 – 0 Tony Amrani, 31m 2 – 1, 38m 2 – 2, 96m 3 – 2 Enio Walravens (Dean Ounis)

Met 5 degradanten uit de derde amateurreeksen degraderen er uit zowel tweede provinciale A als B de laatste 4 ploegen + één van de 2 ploegen op plaats 12.
In onze reeks zijn dat SK Oetingen A, KFC Meise, Leeuw Brucom A en FC Herne A.