Alweer stond er een burenduel op het menu met de komst van Delta Londerzeel op De Nekker.
De bezoekers begonnen met de tegenstander reeds vroeg onder druk te zetten.
Dat resulteerde in drie kansen op rij in de eerste vijf minuten. Matti was telkens bij de pinken met evenveel reddingen.
Na een goed kwartier nam de bezoekende druk af en kwam Meise meer in de wedstrijd.
Meise stak nu ook een paar keer de neus aan het venster.
20min: eerste kans Meise, doorbraak Robbe, maar zijn schot werd nog net door de doelman geraakt en de bal vloog tergend traag tegen de paal waar niemand gevolgd was.
23min: Enio werd onderuit gemaaid en maar geel voor de dader. Al was hier rood zeker op zijn plaats.
25min: doorbraak van Enio op links maar zijn schot was te zwak om de doelman te vloeren.
31min: ten gevolge van de eerder opgelopen blessure moest Enio noodgedwongen vervangen worden door Levi.
35min: nog meer pech voor Meise. Een te korte terugspeelbal van Stijn werd koel afgewerkt in een oog in oog duel met Matti. De 0 – 1 zat in de linkerbenedenhoek.
37min: Robbe dicht bij de gelijkmaker op een sublieme vrije trap van Maarten.
Net voor de rust eindelijk loon naar werken. Een balwisseling tussen Thomas en Lander. Op de laterale voorzet stond Kevin aan de tweede paal om de gelijkmaker te netten.
1 – 1 en tijd voor de koffie.

Het was Meise dat het initiatief nam in de tweede helft.
De kansen kwamen er voor Meise, overtredingen voor de bezoekers.
Na een goed kwartier rolde Kevin de hele bezoekende verdediging op en we konden genieten van zijn mooie tweede treffer van de wedstrijd. Meise op voorsprong 2 – 1, dat was lang geleden…
Met nog een halfuur te spelen bleef de spanning met nog kansen aan beide zijden.
Blessures vielen er te noteren voor doelman Matti, die gelukkig kon verder spelen alsook voor Jarne maar daar was het eindsignaal van de ref en het bleef 2 – 1.
Eindelijk nog eens een driepunter. Die hadden we al veel langer verdiend.
Fanion – K. Delta Londerzeel A   2 – 1
Goals: 35m 0 – 1, 45m 1 – 1 Kevin De Jonge (Lander Van Lautem), 61m 2 – 1 Kevin De Jonge.

Volgend weekend is het tijd om paaseieren te rapen en stappen we ook over naar het zomeruur.
Opgelet! Onze volgende wedstrijd is verplaatst van zondag 7 naar zaterdag 6 april 2024