Voor de uitwedstrijd op BoKa United moesten de gekwetsten Dean Ounis en Timo Draelants passen.
Ook geen Sébastien Moyson en Lander Van Lautem was geschorst.
Enio Walravens was er opnieuw bij en Matthias Claes mocht deze keer plaatsnemen onder de lat.
De thuisploeg zette meteen Meise onder druk maar onze verdediging stond paraat.
Na 10 minuten de eerste kans voor Meise via een afstandsschot van Maarten Willems.
14min: geen 1 – 0 door een tackle in extremis van William De Schryver op de doorgebroken spits.
Meise neemt nu wel het initiatief.
15min: scherpe counter via Thomas Van den Boeynants op rechts die met een scherpe voorzet Enio Walravens bedient aan de eerste paal maar de doelman brengt redding.
Op de daaropvolgende hoekschop kopte Jarne Chrispeels de bal net niet in het kader.
25min: op een voorzet van Kevin De Jonge valt bijna een owngoal.
35min: reuzenkans voor Thomas Van den Boeynants maar hij trapt de bal pal op de doelman.
Nog steeds geen openingstreffer.
42min: aanval van de thuisploeg met een geharrewar in de kleine rechthoek maar fluitsignaal ref na een dubbele overtreding op zowel Jarne als William.

De tweede helft start zoals de eerste met meteen een eerste kans voor de thuisploeg.
50min: de bal verdwijnt tergend naast de verste paal en geen 1 – 0.
58min: de redding van de wedstrijd. Robbe De Maeght draait en trapt in één tijd op doel maar het listig balletje wordt nog net onschadelijk gemaakt door de doelman. Fameuze redding!
Kansen aan beide zijden nu maar de keepers staan paraat.
60min: voorzet Enio maar Maarten net niet.
61min: ook op een schot van Robbe tovert de doelman een redding uit de mouwen.
65min: counter van BoKa maar nu is het de beurt aan Matthias Claes om uit te pakken met een save.
Zenuwachtig slot van de wedstrijd waar zowel de 1 – 0 als de 0 – 1 dichtbij was maar er bleef een scoreloos gelijkspel op het bord.
BoKa United A – Fanion   0 – 0

Volgende zondag eindelijk opnieuw een thuiswedstrijd.