Ook de tweede derby op rij nu op Wemmel werd in extremis verloren door ons eerste elftal.
Een vroege achterstand werd in twee minuten iets voor de rust omgebogen in een 1 – 2 voorsprong.
Eerst Kevin De Jonge zelf en daarna na een hoekschop van Kevin een kopbal van Maarten Willems. Tussen deze twee treffers werden nog twee kopballen van Jarne Chrispeels op het nippertje gered.
Nadat eerst voor de rust Sébastien Moyson al een eerste gele kaart kreeg begon de jonge ref na de rust met gele kaarten rond te strooien. Stijn De Rouck, Louis Pirotte en Birgen Wyns (T1) waren de volgende uitverkorenen en tot overmaat van ramp volgde ook nog de gelijkmaker.
De slotminuten waren rampzalig voor Meise; geel voor Jarne Chrispeels, Lander Van Lautem die pas op het veld stond (2x geel en dus rood) en Fouad Moucheron.
De ref floot dan ook nog een strafschop in geschenkverpakking in minuut 92 en wederom geen punten voor onze ploeg.
KVK Wemmel blijft in de running voor de titel. Meise staat nu helemaal afgezonderd laatste omdat Oetingen hun wedstrijd wel won. Een verlengd verblijf in tweede provinciale lijkt nu heel ver weg!
K.V.K. Wemmel A – Fanion   3 – 2
Goals: 9m 1 – 0, 39m 1 – 1 Kevin De Jonge, 42m 1 – 2 Maarten Willems (Kevin De Jonge), 73m 2 – 2, 92m 3 – 2 (strafschop)