Voor de eerste van de tien resterende wedstrijden was de vierde uit de klassering, Leeuwkens Teralfene, te gast op De Nekker.
Meise begon sterk en met veel inzet aan de wedstrijd.
Na het kwartier verdiende Meise een strafschop na een fout op Dean maar de ref zag er geen graten in. De bezoekers onderscheidden zich vooral in het maken van overtredingen, na 25 minuten maar geel voor een overtreding op Maarten die zeker een ander kleurtje had verdiend dan geel.
De bezoekers zouden in totaal vier gele kaarten achter hun krijgen, voor de trainer rood na tweemaal geel.
Toch was het Matthias Claes die net voor de rust met een geweldige save de 0 – 0 op het scorebord hield.

Na de koffie stak Dean de neus aan het venster maar zijn poging verdween rakelings over doel.
Een kwartier ver in de tweede helft kwam er dan toch meer dreiging van de bezoekers.
Meise kwam onder druk te staan en kwam goed weg toen op een voorzet vanop rechts de kopbal maar net naast de paal verdween.
Een onvergetelijke minuut 80 met een geweldige save van Matti op een lage schuiver en op de daaropvolgende tegenaanval talmde Kevin iets te lang door het balletje eerst nog goed te leggen in plaats van in één tijd te trappen en weg kans op de 1 – 0.
De slotminuten bleven spannend; ook invaller Louis Pirotte alleen op weg naar doel liet de kans op de openingstreffer liggen maar ook Matti hield aan de overzijde met opnieuw een save het billijk gelijkspel op het bord.
Fanion – Leeuwkens Teralfene A   0 – 0