Voor hun negentiende wedstrijd van het seizoen moest KFC Meise op bezoek bij de leider in tweede provinciale A. Onze aankomst in een leeg stadion deed al weinig goeds voorspellen. De te lange grasmat met de nodige oneffenheden kon wel een behandeling gebruiken, levensgevaarlijk!
Weinig toeschouwers, gelukkig stonden op het veld wel 22 acteurs om er iets van te maken.
Maar ook dat was maar verbeelding. Deze zondagnamiddag baarde een dode muis.
Geen Jarne Chrispeels, Mathias Servranckx, Timo Draelants, Kevin De Jonge en Robbe De Maeght.
Youngster Louis Pirotte en Levi Vanden Eede stonden eindelijk eens aan de aftrap.
We kunnen weinig over deze wedstrijd noteren, de eerste kans voor de thuisploeg viel pas na bijna twintig minuten en leverde meteen een doelpunt op.
Meise kreeg twee goede kansen maar die werden onterecht afgevlagd voor buitenspel. Als je dan moeilijk kan scoren kan je zo zeker geen goals maken. Blijkbaar was het scheidsrechterlijk trio ook ingedommeld…
Meise gaf dan maar de thuisploeg een doelpunt in geschenkverpakking na balverlies en het stond 2 – 0 met nog twintig minuten op de klok.
Meise kon pas een kwartier voor tijd een eerste corner afdwingen.
De eerste save van de wedstrijd door de thuisportier was vijf minuten voor tijd op een vrije trap.
Het bleef 2 – 0 na een draak van een wedstrijd.
Gele kaarten waren er voor William De Schryver en Enio Walravens. Hun derde, zij zitten volgende week samen met Lander Van Lautem op het strafbankje. Voor Lander start een schorsing van twee wedstrijden.
Alleen een mirakel kan KFC Meise nog in tweede provinciale houden maar bestaan die wel…mirakels?
V.Beersel Drogenbos A – Fanion   2 – 0
Goals: 19m 1 – 0, 68m 2 – 0

De volgende wedstrijd op het menu is de afgelaste wedstrijd op 21 januari.