De zoveelste wedstrijd die moest gewonnen worden tegen de bezoekers uit Oetingen die precies evenveel punten in hun bezit hadden als Meise en ook de laatste plaats in het klassement deelden.
De aftrap van de wedstrijd werd gegeven door Oda, jeugdspeler bij onze U11. Zij kleurde volgens een onafhankelijke werkgroep de mooiste tekening in en wint daarmee onze wedstrijd! Proficiat, Oda!

De bezoekers begonnen snedig aan de wedstrijd met enkele gevaarlijke voorzetten.
Matti mocht na amper twee minuten al uitpakken met een save.
Een minuut later kreeg Thomas de kans om de score te openen maar zijn schot was te zwak om de doelman te verschalken.
Een terugspeelbal in de verdediging werd onderschept door Dean en na bijna tien minuten voetballen stond het 1 – 0.
De bezoekers bleven gevaarlijk maar het was Dean die de 2 – 0 liet liggen.
Aan het slot van de eerste helft forceerden de bezoekers nog twee hoekschoppen maar de 1 – 0 bleef op het scorebord.

De eerste kans in de tweede helft was voor Meise en het was meteen ook raak, een doorbraak van Dean die de bal mooi naar Thomas schoof en die liet alleen voor de doelman de kans niet liggen (zie foto).
Op het uur cruciaal moment van de wedstrijd; Een duidelijke strafschopfout op Thomas maar zowel de ref als de lijnrechter zagen niks, de VAR was spijtig genoeg niet aanwezig…
Amper een minuut later werd het 2 – 1 i.p.v. 3 – 0, een te makkelijke weggever op een hoekschop.
76min: alsof één weggever nog niet genoeg was, na een gevaarlijk standje in de zestien een misser in onze verdediging en de gelijkmaker stond op het bord.
De ref had kaarten bij en toonde mooi verdeeld over beide ploegen zes gele kaarten en in minuut 86  voor elk een rode kaart.
Het bleef 2 – 2 en daar schiet geen van beide ploegen iets mee op.
Fanion – SK Oetingen VC A   2 – 2
Goals: 9m 1 – 0 Dean Ounis, 51m 2 – 0 Thomas Van den Boeynants (Dean Ounis), 62m 2 – 1, 76m 2 – 2

De situatie voor onze Fanion wordt elke week uitzichtlozer. Dringend punten pakken is de boodschap om volgend seizoen nog in tweede provinciale te voetballen!
Leider Beersel Drogenbos, toevallig onze volgende tegenstander, telt een totaal van 36 punten, dat zijn precies het aantal punten die er nog te verdienen zijn met nog 12 wedstrijden te gaan.