Wanneer kan onze Fanion eens aan een wedstrijd beginnen met dezelfde beschikbare spelers?
Ook nu weer ontbraken voor de thuiswedstrijd tegen Kester-Gooik enkele spelers door schorsing, ziekte of kwetsuur.
Op de invallersbank zaten vier youngsters uit onze jeugd: Sébastien Mesmaekers (U21), Zakaria Bensiali (U21), Nathan Najdoski (U21) en Toon Vanden Breede (U17).
Ik denk niet dat onze Fanion dit seizoen al twee opeenvolgende competitiewedstrijden gespeeld heeft met dezelfde spelers aan de aftrap.

5min: Tony Amrani werd onderuit gemaaid maar de ref hield het maar bij geel al kon rood makkelijk.
16min: op een diepe hoge bal kwam Matti net na de aanvaller in duel aan de bal maar volgens de ref was dit goed genoeg voor een strafschop. Matthias had geen verhaal tegen de elfmeter net in het hoekje en Meise kon al achtervolgen.
Net na de strafschop was nog een save van Matti nodig om de 0 – 2 te voorkomen.
De bezoekers speelden in een zetel en Meise kon geen vuist maken.
Dramatische minuten voor Meise, op het halfuur eerste geel voor Jarne, vijf minuten later viel de al zieke Enio uit wat meteen de vuurdoop betekende voor Toon Vanden Breede.
Enkele minuten later kreeg Jarne voor een onschuldige botsing in een duel onbegrijpelijk een tweede keer geel en kon voor de tweede wedstrijd op rij vroegtijdig de kleedkamers opzoeken.
De 0 – 1 bleef op het bord tot aan de rust maar veel hoop was er niet meer met een mannetje minder nog een helft van de partij te moeten afwerken.

De tweede helft was amper begonnen en na een snelle counter was daar de 0 – 2 al.
De bezoekers bleven makkelijk baas en op het uur moest Matti na een puike redding de bal lossen en de goedgevolgde spits kon koel de 0 – 3 binnentikken.
Tien minuten voor tijd kreeg Tony Amrani zijn derde gele kaart en kan volgend weekend de vrijgekomen plaats op het strafbankje innemen naast Jarne Chrispeels.
82min: strafschop voor Meise na een ‘overtreding’ op Lander feilloos omgezet door Sébastien Moyson.
Alweer geen punten voor Meise, drie rode lantaarns nu in tweede provinciale A met een totaal van 11 punten: Huizingen, Oetingen en Meise met daarvoor Leeuw Brucom met 13 punten.
Fanion – K.V.V. Kester-Gooik A   1 – 3
Goals: 17m 0 – 1 (pen), 47m 0 – 2, 62m 0 – 3, 82m Sébastien Moyson (pen)