Na het ontslag van T1 Tom Verhoeven trok T2 Sören Van Mulders zondagnamiddag zonder de nog steeds talrijke gekwetsten en bijkomende geelgeschorsten Jarne Chrispeels en Mathias Servranckx naar Oetingen voor een vroeg in het seizoen echt degradatieduel.

Na amper één minuut stond het al 1 – 0 en Meise was opnieuw op achtervolgen aangewezen.

Na de rust was de wedstrijd vlug gespeeld na een snelle tweede treffer van de thuisploeg.
Na iets meer dan een uur voetballen werd het 3 – 0. De ingevallen Levi Van Den Eede kon nog milderen tot 3 – 1 maar de drie punten lagen al lang in het thuiskamp.
William De Schryver kreeg in de slotfase nog een rechtstreekse rode kaart.
S.K. Oetingen V.C. A – Fanion   3 – 1
Goals: 1m 1 – 0, 49m 2 – 0, 64m 3 – 0, 67m 3 – 1 Levi Van Den Eede

Door deze derde opeenvolgende nederlaag, de vijfde van het seizoen al, is onze Fanion de bezitter van de rode lantaarn.

Volgende zondag moet er eigenlijk dringend gewonnen worden tegen het BoKa United van hun tijdelijke T1 Chris De Backer. Opgelet! Deze wedstrijd start al om 14u30.