Een zalig zonnetje en veel volk op De Nekker zondagnamiddag voor de wedstrijd KFC Meise – Asse-Zellik 2002.
Door de geslaagde samenkomst van oud-spelers van ons eerste elftal ontbrak het zeker niet aan supporters, mag voor ons elke thuismatch zo zijn!
T1 Tom Verhoeven zat deze week op het strafbankje wegens zijn rood kleurtje vorige zondag, Sören Van Mulders nam zijn functie als T1 met succes over.
Van bij de beginfase was duidelijk dat beide ploegen voor de drie punten gingen.
Na acht minuten moest Matthias Claes al een verre knal uit de winkelhaak halen. Wat een save, Matti is back!
18min: Aan de overzijde kreeg Meise een vrije trap net voor de rechthoek maar de te zwak getrapte bal verdween in de muur.
25min: doorbraak van Timo Draelants op rechts en zijn voorzet werd door Kevin De Jonge tegen de touwen geprikt. 1 – 0.
40min: te makkelijke gelijkmaker. Onze verdediging werd te makkelijk uitgetikt, het mooie driehoekje verdween tegen de touwen en daar stond de 1 – 1 op het bord.

Meise begon aan de tweede helft al meteen met een stifter van Robbe De Maeght maar het leer verdween net over de winkelhaak.
Meise kreeg nog kansen maar de goal viel aan de overzijde.
63min: reeds de ganse wedstijd een constante bedreiging voor onze verdediging was de snelle spits Moussa zelfs rapper dan Jarne en de 1 – 2 hing tegen de touwen.
Meise bleef knokken op zoek naar de gelijkmaker.
77min:  terechte strafschop voor Meise perfect omgezet door Sébastien Moyson en 2 – 2.
80min: opnieuw een save van Matti op een afstandsschot van Cabeke.
89min: strafschop voor Asse die enkel door de grensrechter werd opgemerkt.
Gerechtigheid, de bal spatte uiteen op de rechterpaal.
92min: Meise claimde nog een strafschop maar de ref lag de bal op de rand van de zestien na een fout op de alleen doorgebroken Robbe.
Het bleef 2 – 2 en iedereen content zeker…
Fanion – Asse-Zellik 2002   2 – 2
Goals: 25m 1 – 0 Kevin De Jonge (Timo Draelants), 40m 1 – 1, 63m 1 – 2, 77m 2 – 2 Sébastien Moyson (pen)