Donderdagavond speelde onze Fanion hun vierde oefenwedstrijd van het seizoen bij tweede provincialer SK Nossegem.
Meise was heer en meester in de eerste helft en kreeg zeker vier goeie kansen om te scoren.
Ook een flagrante strafschop werd niet gefloten.
Twee minuten voor de koffie was het na een mooie combinatie dan toch prijs en kon Thomas Van den Boeynants onze ploeg op een verdiende voorsprong brengen.
Toch was er nog een puike redding van Warre Hovelinck nodig om de gelijkmaker te voorkomen.

Ook in de tweede helft bleef Meise de betere ploeg en kon Matthias Vannieuwenhuyse de 0 – 2 netten. Een tegentreffer was niet genoeg voor de thuisploeg om Meise de verdiende zege te ontfutselen.
Een super prestatie volgens onze aanwezige penningmeester!
S.K. Nossegem A – Fanion   1 – 2
Goals: 0 – 1 Thomas Van den Boeynants, 0 – 2 Matthias Vanieuwenhuyse, 1 – 2