Fanion speelde vooral in de tweede helft Steenhuffel van hun eigen grasmat.
Toch was het de thuisploeg die na amper vier minuten de dwarsligger deed trillen.
In minuut acht kreeg de thuisploeg een doelpunt van de ref cadeau na een overduidelijk handspel.
Meise bleef komen en het balletje goed rondspelen.
Yougster Louis Pirotte gaf na een doorbraak op rechts de bal mooi voor en met een mooie draaibeweging en trap in één tijd gaf Robbe De Maeght zijn verdediger en de plaatselijke portier het nakijken, 1 – 1 na 20 minuten voetballen.
In minuut 27 deed Louis zijn kunststukje nog eens over. Zijn voorzet vloog voorbij heel de thuisverdediging en daar stond Tony Armani die met een kruisraket de doelman geen schijn van kans liet en het stond maar 1 – 2.
Dean Ounis kwam met een omhaal nog dicht bij de 1 – 3 maar dan was de doelman wel op de afspraak.

Veel wissels tijdens de rust maar het spelbeeld bleef ook in de tweede helft hetzelfde.
Voortdurende druk van Meise, Steenhuffel werd teruggedrongen op hun eigen helft en hield het bij lange ballen.
Meise kreeg nog voldoende kansen om de wedstrijd definitief te beslissen maar bleek net als vorig seizoen de afwerking het probleem.
Meise kreeg aan het eind nog bijna het deksel op de neus maar onze doelman van dienst youngster Sébastien Mesmaekers stond tweemaal paraat.
Leuk voetbal van onze ploeg, alleen de doelpunten ontbraken.
S.K. Steenhuffel A – Fanion   1 – 2
Goals: 8m 1 – 0, 20m 1 – 1 Robbe De Maeght (Louis Pirotte), 27m 1 – 2 Tony Amrani (Louis Pirotte)