Ook dit jaar verwelkomt KFC Meise jullie op ons zomer jeugdtornooi ‘Louis De Smedt’.
Dit zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag  7 mei 2023 voor de categorieën U6 t.e.m. U15 op onze terreinen  gelegen Sint-Annastraat 29 te Meise. Voor de eerste keer een driedaags tornooi, nieuw is op vrijdag de U15. 

Bij U6 kiezen we net als de voorbije jaren voor een dribbelfestival. Een voormiddag boordevol plezier met een actieve leertijd. Honderden (of meer) balcontacten voor alle spelertjes.
Elke deelnemende ploeg streeft ernaar met 8 spelertjes te komen. Indien een ploeg niet aan 8 spelertjes geraakt is dit geen probleem. De activiteiten en wedstrijden zijn zo georganiseerd dat ze heel gemakkelijk kunnen worden aangepast aan elk aantal deelnemers. Een minimum van 4 spelers is nodig. Tweemaal 2 clubs zullen steeds in wedstrijden van 2vs2 het tegen elkaar gaan opnemen. De andere ploegen doen mee aan een voetbal gerelateerde nevenactiviteit. Om de 10 minuten wordt er doorgeschoven.
Wij verwachten dat de begeleiders actief de spelers van hun ploegje begeleiden en waar nodig een activiteit of wedstrijd in goede banen leiden. Afhankelijk van de noodzaak én beschikbaarheid van helpers zullen sommige activiteiten en wedstrijden wel en andere niet begeleid worden door medewerkers van de organiserende club.

Bij U7 spelen we in het gebruikelijke 3v3-format (2 wedstrijdjes tegelijk). De deelnemende clubs vaardigen minstens 6 spelers af. We vragen aan de teambegeleiders zelf mee de wedstrijden te begeleiden.

Voor U6 t.e.m. U9 mag men 8 spelers invullen op het wedstrijdblad, voor U10 t.e.m. U13 is dit 12 spelers, voor U15 15 spelers. De naam van de club, naam en geboortedatum van trainer en begeleider moeten eveneens ingevuld zijn.

Elke ploeg dient vergezeld te zijn van tenminste 2 meerderjarige begeleiders. Deze zijn verantwoordelijk voor hun ploeg. De afgevaardigde van elke ploeg geeft minstens 30 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd het wedstrijdblad op het secretariaat ingevuld af.
Elke ploeg zorgt voor eigen oefenballen. De wedstrijdbal wordt door scheidsrechter zelf bezorgd. Elk team brengt een tweede uitrusting mee, verschillend van kleur van de eerste. De eerstgenoemde ploeg is de thuisploeg en dient EVENTUEEL zijn uitrusting aan te passen.
De inrichtende club is NIET verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, verlies van/of beschadiging aan kledij en uitrusting. Iedere deelnemende ploeg is verantwoordelijk voor vrijwillige beschadiging toegebracht aan de plaatselijke installaties.

Er wordt tijdens dit tornooi geen rangschikking opgemaakt voor U6 tot U9. Voor de andere reeksen wordt per categorie een klassement opgemaakt. Hiervoor gelden volgende afspraken: Aantal punten, meest gewonnen wedstrijden, doelpuntensaldo, onderling duel, hoogst aantal gescoorde goals, minst aantal tegendoelpunten, eventueel strafschoppen.
Ter info duur wedstrijden en tornooinummers:
U6 – 10min – 5574
U7 – 7 wedstrijden van 10min – 5572
U8 – 5 wedstrijden van 15min – 5567
U9 – 4 wedstrijden van 20min – 5564
U10 – 5 wedstrijden van 20min – 5562
U11 – 6 wedstrijden van 15min – 5561
U12 – 5 wedstrijden van 20min – 5560
U13 – 4 wedstrijden van 20min – 5557
U15 – 5 wedstrijden van 20min – 5469

Voor de categorieën U8 tot U13 zal er een gescheiden tornooi worden gespeeld, afhankelijk van het niveau (regionaal en provinciaal).
De wedstrijden zullen afgewerkt worden op kunstgras en op natuurgras.
Elke categorie speelt slechts een halve dag!
Lees hier het speelschema van U6 t.e.m. U15

KFC Meise hoopt van ganser harte jullie talrijk te verwelkomen!

Vrijdag 5 mei 2023: vanaf 18u U15
Zaterdag 6 mei 2023: voormiddag

U7 – 3v3

U10

U12

Zaterdag 6 mei 2022: namiddag

U9

U11

U13

Zondag 7 mei 2022: voormiddag

U6 – 2v2

U8