Een wedstrijd op zaterdagavond bij vriestemperaturen en in het donker is niet leuk maar die stond wel op de kalender voor Fanion in Kraainem dat net vorig weekend zijn leidersplaats verloor aan Hoeilaart.
Onder de lat bij Meise de zestienjarige beloftevolle doelman uit onze jeugd Sébastien Mesmaekers door afwezigheid van tweede doelman Ruben Baudewyns en de vorige vrijdag met succes geopereerde eerste doelman Matthias Claes. Bilal El Mesbahi was geelgeschorst.
Timo Draelants stond na lange afwezigheid opnieuw op het wedstrijdblad.
Meise voetbalde goed mee maar kreeg al na zeven minuten na de tweede valpartij van de thuisploeg een goedkope strafschop tegen; 1 – 0 en Meise was al meteen op achtervolgen aangewezen.
Meise zocht de aansluitingstreffer en die kwam er na een laterale voorzet van Thomas Van den Boeynants waarop Sacha met een stiftertje via de onderkant van de lat de bal in doel deed verdwijnen, 1 – 1 na een twintigtal minuten voetballen.
Op het halfuur verloor Meise verdediger Jarne met een hamstringblessure en het duurde niet lang of precies aan die kant via een mooie uitgespeelde aanval stonden de bordjes te makkelijk op 2 – 1.
Beide doelmannen moesten zich nog voor de rust onderscheiden, een uitstekende redding van Sébastien was nodig op een gevaarlijk afstandsschot. Aan de overzijde werd een pegel van Matthias Vannieuwenhuyse vanonder de dwarslat gehaald. Het bleef 2 – 1 aan de rust.

Meise zat nog bij de start van de tweede helft aan de koffietafel en Sébastien mocht meteen het leder uit zijn netten halen, 3 – 1 na amper één minuut alweer een te makkelijke treffer!
De thuisploeg bleef gevaarlijk via een resem scherpe aanvallen en Meise kon daar weinig tegenover stellen.
Sébastien mocht zich nog eens onderscheiden met een knappe save maar moest zich een kwartier voor tijd toch gewonnen geven op een inlopertje, 4 – 1 een verdiende overwinning voor de thuisploeg.
K.Euro.90 Kraainem A – Fanion   4 – 1
Goals: 7m 1 – 0, 21m 1 – 1 Sacha Larrocha Lopez (Thomas Van den Boeynants), 34m 2 – 1, 47m 3 – 1, 76m 4 – 1

Volgende wedstrijden gaan op zondag opnieuw door om 15u!