Onze Fanion leed zondag zijn vierde opeenvolgende nederlaag.
Een uitgekookt Hoeilaart was veel te sterk en staan niet voor niks op de tweede plaats in de rangschikking. Dat in combinatie met een slappe vertoning van onze ploeg dat weet je het wel zeker.
Ook de resem gekwetsten is niet niks; het slechtste nieuws deze week kwam er voor onze doelman Matthias Claes die onder het mes moet en niet meer inzetbaar is dit seizoen. Ruben Baudewyns mocht voor de tweede opeenvolgende keer onder de lat plaatsnemen. Verder ontbraken nog Mathias Servranckx, Stijn De Rouck, Enio Walravens, Clave Mukakabera en Mohamed El Mokhtari.
Timo Draelants en Ivo Haentjens zitten nog steeds in het buitenland.
De bezoekers begonnen gretig aan de wedstrijd en na een kwartier stond de 0 – 1 al op het bord. Een terugkaatsende bal op de deklat werd in de rebound zonder pardon binnengetrapt.
Meise stak slechts één keer de neus aan het venster, de bezoekende doelman loste de vrije trap van Sacha maar niemand was gevolgd en weg kans op de gelijkmaker.
De bezoekers bleven goed combineren en na nog geen halfuur voetballen stond het al 0 – 2, meteen de ruststand.

In de tweede helft kon Ruben nog erger voorkomen met twee reddingen op rij oog in oog met de spits van Hoeilaart. Echter uitstel van executie want het stond snel daarna toch 0 – 3.
Na 55m noteerden we pas het tweede schot op doel voor Meise. Onvoldoende om nog een vuist te maken…
Aan de overzijde waren de laatste tien minuten van de wedstrijd zelfs nog goed voor twee goals van de beide invallers en zo stond de forfaitscore op het bord.
Fanion – E.R.C. Hoeilaart A   0 – 5
Goals: 15m 0 – 1, 28m 0 – 2, 51m 0 – 3, 81m 0 – 4, 85m 0 – 5
Hoeilaart staat mooi tweede op drie punten van leider Kraainem. Voor Meise is het opletten om niet in de staart van de klassering terecht te komen.
Volgende zondag laatste kans in 2022 om best de drie punten te pakken thuis tegen Huizingen.
Opgelet! Deze wedstrijd begint al om 13u30 wegens de finale van het WK om 16u.