Onze Fanion was zondag meer dan een maatje te sterk voor Huizingen.
De thuisploeg bleek een fysiek sterke ploeg, wel potig bij momenten.
Huizingen kon geen enkele kans afdwingen in de eerste helft. Meise was voetballend veel sterker maar kon slechts éénmaal scoren in de eerste helft, na iets meer dan een kwartier een schot van Thomas afgeweerd door de doelman maar in de rebound kon Enio toch de netten bol zetten, 0 – 1.

De koffie zat nog in de keel of het stond al 0 – 2 na amper een minuut voetballen, Robbe met een assist voor kapitein Thomas en 0 – 2, Meise op rozen.
De thuisploeg moest nu wel komen maar onze portier Matti stond telkens paraat op de schaarse kansen voor de thuisploeg. Het potige spel eiste zijn tol. Zowel Robbe De Maeght als Jef Van de Velde vielen uit met een blessure. De vrees voor een arm- of polsbreuk bij Robbe is groot.
Sacha kreeg zijn derde geel en mag volgende zondag tegen Asse-Zellik op het strafbankje plaatsnemen.
Zeker te vermelden de sterke partij van Mohamed El Mokhtari en Matthias Claes maar vooral Jarne Chrispeels was outstanding.
Verdiende overwinning voor een sterk Meise dat vierde blijft in de klassering.
K.H.O. Huizingen A – Fanion   0 – 2
Goals: 17m 0 – 1 Enio Walravens, 46m 0 – 2 Thomas Van den Boeynants (Robbe De Maeght)