Na ons succesrijk steakfestijn afgelopen zaterdag moest onze Fanion pas zondag om 16u aan de bak op het kunstgras van Kester-Gooik.
De thuisploeg bleek een goed voetballende ploeg te zijn die kort op de man speelden.
Het was doelman Matthias Claes die met twee knappe saves onze ploeg in de wedstrijd hield.
Net voor de rust kwam Meise op voorsprong via Matthias Vannieuwenhuyse op aangeven van Bilal.
Na de rust ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er vrij snel in minuut 49.
Enio viel opnieuw uit met een blessure en Sacha knalde na een mooie actie spijtig genoeg tegen de paal. En dan krijg je het deksel op de neus, na een uur stond het plots 2 – 1.
Meise gaf zich echter niet gewonnen, een kwartier voor tijd stond de gelijkmaker op het bord via Robbe De Maeght na voorbereidend werk van Sacha.
Amper vijf minuten later was het opnieuw Sacha die de ingevallen Bah liet scoren en zowaar stond het 2 – 3.
De ref was in het bezit van een speciale klok en liet liefst 9(!) minuten extra spelen maar de 2 – 3 bleef op het scorebord, een fel bevochten driepunter waardoor Meise vierde blijft in de klassering.
V.V. Kester-Gooik A – Fanion   2 – 3
Goals: 44m 0 – 1 Matthias Vannieuwenhuyse (Bilal El Mesbahi), 49m 1 – 1, 62m 2 – 1, 75m 2 – 2 Robbe De Maeght (Sacha Larrocha Lopez), 80m 2 – 3 Abdourahmane Bah (Sacha Larrocha Lopez)