Eerste competitiewedstrijd voor onze Fanion en meteen een driepunter en wat voor één.
Met 6 doelpunten zorgde onze ploeg voor een ruime overwinning en nam de 3 punten mee naar Meise.
Al zag het er in de eerste helft niet goed uit, na 10 minuten stond het al 1 – 0 na een owngoal van onze doelman Matti. Meise ontsnapte aan de 2 – 0 nadat de thuisploeg het doelhout trof.
Een potige eerste helft van de thuisploeg dat resulteerde in 3 gele kartons.
Meise kreeg geen strafschop en ook de rode kaart bleef op zak na een duidelijke overtreding van hun laatste man op een doorgebroken speler. Vreemd!
Het werd echter op slag van rusten toch 1 – 1 via Thomas Van den Boeynants.
Net voor de koffie kreeg de thuisploeg nog een vrije trap en die verdween zowaar in doel, toch nog een 2 – 1 achterstand aan de rust.
Een onzichtbare Kenneth werd na de koffie vervangen door Mehdi.
Meise trok meteen op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er vrij snel via Robbe De Maeght, zijn eerste competitietreffer.
Twee minuten later stond Thomas voor de tweede keer aan het kanon, 2 – 3, voor de tweede keer met z’n linker! Thomas trof ook nog de deklat.
De invallers dikten de score nog aan, Medhi Ouarti 2x en Matthias Vannieuwenhuyse zorgden voor de 2 – 6 eindstand.
Man van de match was ongetwijfeld Sacha die ongrijpbaar was in de tweede helft en bij elk doelpunt in de tweede helft betrokken was.
KV Woluwe-Zaventem A – Fanion   2 – 6
Goals: 10m 1 – 0 owngoal, 45m 1 – 1 Thomas Van den Boeynants, 45m 2 – 1, 52m 2 – 2 Robbe De Maeght, 54m 2 -3 Thomas Van den Boeynants, 69m 2 – 4 Mehdi Ouarti, 73m 2 – 5 Matthias Vannieuwenhuyse, 90m 2 – 6 Mehdi Ouarti

Volgende wedstrijd zondag 11 september 2022
Fanion – FC Galmaarden A, aftrap om 15u op terrein 1
Omdat KFC Meise 90 jaar bestaat is de inkom voor deze wedstrijd gratis voor iedereen.
Zondag worden ook alle ploegen van KFC Meise voorgesteld en is er een fotoshoot.
Frietjes van Rosalie zijn ook verkrijgbaar!