Voor de derde bekerwedstrijd was afgelopen zondagnamiddag reeksgenoot Leeuw Brucom te gast op De Nekker.
Er werd wel gewonnen maar zonder aanwezigheid van spektakel was dit geen wedstrijd om in ons geheugen op te slaan.
Meise had wel balbezit in de eerste helft maar kon pas zeven minuten voor de rust op voorsprong klimmen. Sacha maakte de opening op rechts en schotelde de bal voor de voet van Thomas die niet kon missen. 1 – 0 bij de rust en hopen op beterschap in de tweede helft.
De wedstrijd leek gespeeld na een snelle tweede goal van Thomas op een voorzet van Robbe.
Na een uur voetballen was de 3 – 0 dichtbij maar zowel Robbe (op de keeper) als Kenneth (op de lat) lieten de kansen onbenut.
Meise begon daarna mee te potten met de bezoekers die meer en meer balbezit opeisten en als bij wonder met hun eerste trap tussen de palen de aansluitingstreffer op het bord stond.
Meise stond zelfs de laatste 10 minuten onder druk maar het bleef bij 2 – 1. Dit vergeten we snel mannen!
Fanion – Leeuw Brucom A   2 – 1
Goals: 37m 1 – 0 Thomas Van den Boeynants (Sacha Larrocha Lopez), 53m 2 – 0 Thomas Van den Boeynants (Robbe De Maeght), 79m 2 – 1 (pen 2 – 3)
Voor Meise trapten Abdourahmane Bah en Mehdi Ouarti hun strafschop binnen. Ruben Baudewyns stopte 2 strafschoppen.

Volgende wedstrijden Fanion:
Donderdag 25 augustus, oefenwedstrijd op Nielse SV, aftrap om 19u30 op synthetisch.
Adres: Boomsestraat te 2845 Niel
Zondag 28 augustus vierde bekerwedstrijd tegen reeksgenoot Beersel Drogenbos, aftrap om 16u.
Adres: Cmp. Bosstraat, Frankveld 12 te 1620 Drogenbos