De bekerwedstrijd van zaterdag op Nossegem werd na veel puzzelwerk toch nog verschoven naar donderdagavond maar dan wel op De Nekker wegens geen terrein beschikbaar in Nossegem en dit weekend zit Fanion op stage.
Voor Sören minder geluk, tijdens de opwarming viel hij uit met een spierblessure.
Na 11 minuten vloog een poging van Kenneth over de dwarsligger, aan de overkant was enkele minuten later een redding nodig van doelman Ruben en meteen daarna een bal voor de bezoekers die voorlangs voorbij alles en iedereen vloog.
Als je de kansen niet afwerkt krijg je meestal het deksel op de neus, in minuut 36 een snelle bezoekende counter en de 1 – 0 stond op het scorebord..
Meise ging meteen op zoek naar de gelijkmaker en was 5 minuten later een feit; Thomas legde een afvallende bal klaar voor de voet van Matthias Vannieuwenhuyse en de 1 – 1 stond op het bord.
Eén minuut later liet Meise zich opnieuw vangen aan een scherpe counter en het stond 2 – 1.
Dolle slotminuten van de eerste helft want ook Jef liet nog een serieuze kans op de 2 – 2 liggen.

Meise ging in de tweede helft op zoek naar een doelpunt maar de schaarse kansen werden niet benut.
Het waren echter de bezoekers die na een geharrewar in het strafschopgebied nadat Ruben de bal niet onder controle kreeg de afvallende bal konden netten. Geen logische 2 – 2 maar 3 – 1.
SK Nossegem – Fanion   3 – 1 (pen 4 – 3)
Goals: 36m 1 – 0, 41m 1 – 1 Matthias Vannieuwenhuyse (Thomas Van den Boeynants), 42m 2 – 1, 77m 3 – 1
Voor Meise trapten Matthias Vannieuwenhuyse, Casper Waldock en Robbe De Maeght hun strafschop binnen.

Volgende wedstrijden Fanion:
Zondag 21 augustus derde bekerwedstrijd op De Nekker tegen reeksgenoot Leeuw Brucom A, aftrap om 16u.
Donderdag 25 augustus, oefenwedstrijd op Nielse SV, aftrap om 19u30 op synthetisch.
Adres: Boomsestraat te 2845 Niel