Voor de voorlaatste competitiewedstrijd van het seizoen moest Fanion A zondag op bezoek bij Woluwe-Zaventem dat samen met Dilbeek derde staat en nog kans maakt op de eindronde.
Bij Meise mocht tweede doelman Ivo Haentjens starten, de redding was vorige week al definitief.
In een sterk openingskwartier van Meise werd enkel een bal in extremis van de lijn gekeerd.
Daarna nam de thuisploeg de match in handen, met twee identieke doelpunten in 10 minuten stond het na een goed halfuur 2 – 0. Sacha kreeg zijn derde gele kaart en mag volgende week voor de laatste wedstrijd rusten.
Zelfde spelbeeld in de tweede helft. Het was echter Bah die 20 minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer zorgde. Nauwelijks één minuut later stond het 3 – 1 en was de wedstrijd gespeeld.
KVK Woluwe-Zaventem A – Fanion A   3 – 1
Goals: 25m 1 – 0, 35m 2 – 0, 70m 2 – 1 Abdourahmane Bah (Sacha Larrocha Lopez), 71m 3 – 1

Voor de uitwedstrijd  tegen Beigem dat nog samen met Zemst in volle strijd is voor de titel had Fanion B blijkbaar maar 5 spelers beschikbaar en moest voor de tweede keer dit seizoen noodgedwongen forfait geven. Not done!
Op de slotdag volgende zondag spelen de nummer één Zemst tegen de nummer twee Beigem voor de titel!