Fanion A had zondagnamiddag genoeg aan één punt tegen het tweede geklasseerde Kraainem om definitief met zekerheid hun verblijf in tweede provinciale te verlengen.
Blijkbaar was de paashaas aanwezig op De Nekker, na nog geen kwartier voetballen twee goals voor de bezoekers in cadeauverpakking.
Op een inworp werd te slap verdedigd en 0 – 1 na 10 minuten.
Drie minuten later tijd voor het tweede gouden ei voor de bezoekers met een own-goal van paashaas van dienst Robin Vandenbroucke.
Ei zo na stond het 0 – 3 maar het leder vloog hoog over de kooi van Matthias Claes.
Meise gaf zich echter niet gewonnen en bleef geloven in hun kansen.
Na de rust bij een nog steeds 0 – 2 stand bleef de druk van Meise toenemen en hanteerden de bezoekers meermaals de noodrem wat resulteerde in veel te weinig kaarten (4x geel en 1x rood).
Het was wachten tot minuut 66 toen Sacha op een voorzet van Billal El Mesbahi de bal tussen een bos van spelers via de paal in de verste benedenhoek liet verdwijnen en de 1 – 2 aansluitingstreffer was een feit. Het geloof op hier zit meer in nam toe en Fanion A bleef komen.
Met nog vijf minuten te spelen werd Sacha voor de zoveelste keer gelegd aan de rand van de zestien.
Het was Sacha zelf die de bal op het hoofd van Jonathan deponeerde en stond het zowaar 2 – 2 met nog vijf minuten te voetballen.
De zestienjarige debutant Jules Heyvaert, ingevallen net voor tijd kreeg de kans op de 3 – 2 maar schopte in het gras.
Eén minuut voor tijd gebeurde dan toch het mirakel; man van de match Sacha Larrocha Lopez mocht opnieuw een vrije trap nemen op de rand van de zestien (zie foto) en dropte de bal rechtstreeks in datzelfde hoekje en 3 – 2.


Na een sterke collectieve prestatie verdiende driepunter met als gevolg een verlengd verblijf in tweede provinciale voor Fanion A.
Fanion A – K.Euro.90 Kraainem A   3 – 2
Goals: 10m 0 – 1, 13m 0 – 2 own-goal Robin Vandenbroucke, 66m 1 – 2 Sacha Larrocha Lopez (Billal El Mesbahi), 85m 2 – 2 Jonathan Kanyinda Kanku (Sacha Larrocha Lopez), 89m 3 – 2 Sacha Larrocha Lopez

Fanion B speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen de bezoekers uit Vilvoorde en verdiende minstens een gelijkspel.
Spijtig genoeg slikten ze enkele minuten voor affluiten toch de 0 – 1 met een nipte nederlaag als gevolg.
Fanion B – Infinity F.C. Vilvoorde   0 – 1