Zaterdagavond stond met KVK Wemmel A en KFC Meise A een burenduel op de kalender.
Meise nam meteen het initiatief en koos voor de aanval.
Na een kwartier voetballen kon de 0 – 2 na drie open doelkansen maar uit het niets kwam de thuisploeg op voorsprong toen een diagonaal schot buiten het bereik van doelman Claes in de verste hoek verdween.
Meise even van slag maar tegen de potige thuisploeg kwam Meise opnieuw opzetten maar de bal wou er niet in.
Echter nog voor de koffie zette Meise de scheve situatie om, in een tijdspanne van twee minuten stond het plots 1 – 2.
Op een hoekschop van Enio Walravens kopte Matthias Asnot de gelijkmaker binnen en een minuut later tikte Abdou Bah op een voorzet van Sacha Larrocha Lopez de verdiende 1 – 2 voorsprong binnen.
Er waren zelfs voor de rust nog kansen genoeg voor een comfortabele 1 – 4 voorsprong. De dienstdoende ref zag dan toch eindelijk dat hij kaarten meehad voor de thuisploeg die zich tot dan alles konden en mochten veroorloven.
Na bijna een uur spelen was het dan toch prijs, op een voorzet van Timo Draelants kon Abdou Bah zijn tweede van de avond netten en eindelijk een veilige 1 – 3 voorsprong.
Meteen het sein voor de thuisploeg om nog wat geniepige overtredingen te maken met nog 3 gele en eindelijk 1 rode als gevolg.
Fanion A pakt hier 3 gouden punten in de strijd om het behoud in tweede provinciale.
KVK Wemmel A – Fanion A   1 – 3
Goals: 14m 1 – 0, 34m Matthias Asnot (Enio Walravens), 35m 1 – 2 Abdourahmane Bah (Sacha Larrocha Lopez), 58m 1 – 3 Abdourahmane Bah (Timo Drealants)

Een jong Fanion B kreeg slechts 13 spelers op het wedstrijdblad.
Na vorige week de vierde overwinning van het seizoen kreeg het nu een pak rammel op Delta Londerzeel. Nog vóór de rust was de wedstrijd al gespeeld bij een 5 – 0 stand.
Thomas Hertveld kon de eer voor Fanion B nog redden bij een 6 – 0 stand.
K.V.C. Delta Londerzeel A – Fanion B   7 – 1
Goals: 8m 1 – 0, 15m 2 – 0, 30m 3 – 0, 37m 4 – 0, 44m 5 – 0, 59m 6 – 0, 68m 6 – 1 Thomas Hertveld, 70m 7 – 1