Voor Fanion A was het duidelijk, er moest gewonnen worden van Huizingen om de hoop op een verlengd verblijf in tweede provinciale hoog te houden.
In een evenwichtige eerste helft waren er weinig kansen en dus ook weinig werk voor beide doelmannen.
Desondanks vielen er toch nog twee goals voor de koffie. Op een hoekschop van Sacha kreeg Enio de bal aan de zestien en met een loeier door de hele verdediging was ook de bezoekende doelman verrast en stond het na een goed halfuur toch 1 – 0.
Net voor rusten kregen de bezoekers van de ref een vrije trap in geschenkverpakking voor een zaalvoetbalovertreding. De muur moest dan ook nog eens op 12 meter gaan staan.
Matthias kon het leder niet goed klemmen en de bezoekers waren vlugger op de bal, 1 – 1 en naar de kleedkamers.

In de tweede helft bleef Meise op zoek gaan naar de overwinning, Thomas Van den Boeynants was er dichtbij maar zijn kopbal zoefde nipt naast de verste paal.
Het bleef wel opletten geblazen voor de thuisploeg want de bezoekers teerden op enkele vinnige counters.
Meise ging het laatste kwartier vol voor de drie punten. De ingevallen Bah was er bij zijn eerste baltoets dichtbij maar dat was maar uitstel. Net voor affluiten was Bah er weer, op een voorzet van Thomas kroonde Abdou zich tot matchwinnaar met een heerlijke vlam in doel. Vooral door de vechtlust van de thuisploeg een verdiende overwinning, ook proficiat aan de supporters die dit hondenweer trotseerden!
Fanion A – KHO Huizingen   2 – 1
Goals: 34m 1 – 0 Enio Walravens (Sacha Larrocha Lopez), 41m 1 – 1, 89m Abdourahmane Bah (Thomas Van den Boeynants)

Fanion B kreeg zaterdagvond titelkandidaat Sterrebeek op bezoek.
Onze jonge garde liet zich te snel verrassen en na amper 5 minuten stond het al 0 – 1.
Sterrebeek kon nu rustig de wedstrijd controleren maar Meise deed wel goed mee.
Een trap van Martijn Storme voor de 1 – 1 raakte een kwartier voor tijd de kruising. Het laatste kwartier was er echter teveel aan voor onze youngsters met nog drie goals als gevolg.
Lance Cozyns kon toch nog de eerredder scoren.
Fanion B – KVOC Sterrebeek   1 – 4
Goals: 5m 0 – 1, 75m 0 – 2, 78m 0 – 3, 81m 0 – 4, 86m 1 – 4 Lance Cozyns