Fanion A had zondag de opdracht om bij leider Mazenzele Opwijk minstens een gelijkspel te behalen.
De U7 gaven het voorbeeld aan de grote mannen en gaven het beste van zich in een voorwedstrijdje om daarna met de eerste elftallen mee op te lopen voor de aftrap.
Deze aftrap van de eerste elftallen om 15u werd gegeven door de plaatselijke burgemeester Inez De Coninck samen met haar collega burgemeester van Meise Gerda Van den Brande.

Na amper 5 minuten werd de plaatselijke aanhang al wakker geschud, een pegel van Timo Draelants spatte uiteen op de onderkant van de lat spijtig genoeg voor Meise niet in doel.
In de aanvangsminuten kreeg trouwens de T1 van Mazenzele al een uitbrander van de ref.
De leider kon niks klaarmaken in de eerste helft tegen een sterk Meisese blok.

Bij de aanvang van de tweede helft zette Mazenzele met windvoordeel en bergaf Meise meteen onder druk maar naarmate een doelpunt uitbleef werd de wedstrijd ook potiger, gelukkig hield een goeie ref deze moeilijke wedstrijd onder controle.
Vuurwerk in het laatste kwartier.
Een vrije trap van Sacha op de rand van de zestien werd vakkundig door een verdediger uit doel geranseld wat resulteerde in een rood karton en strafschop voor Meise.
De thuisportier koos wel de goede hoek maar de elfmeter was perfect getrapt door Sacha, 0 – 1 een kwartier voor tijd (zie foto).
Wat echter de hele wedstrijd niet lukte voor de thuisploeg was amper één minuut later een feit.
Aftrappen, hoekschop en binnenkoppen die bal, 1 – 1 na 76 minuten.
Meise bleef niet bij de pakken zitten en kwam er goed uit en bij de thuisploeg begon het potje over te koken wat resulteerde in nog eens 2 gele en één rode kaart en zo stond de thuisploeg nog met 9!
Net voor affluiten nog een sterke tegenaanval van Meise met een teruglegger van Sacha voor de goed ingelopen Thomas Van den Boeynants en het stond zowaar 1 – 2.
Op een moeilijk bespeelbaar veld verdiende overwinning voor Meise dat 3 gouden punten pakt in de degradatiestrijd, leider Mazenzele ziet concurrent Kraainem naderen tot op 2 punten.
Gelukkig was er een sterke ref Bosman die niet met zich liet sollen, dat mag ook eens gezegd worden!
Eendracht Mazenzele Opwijk A – Fanion A   1 – 2
Goals: 75m 0 – 1 Sacha Larrocha Lopez (pen), 76m 1 – 1, 88m 1 – 2 Thomas Van den Boeynants (Sacha Larrocha Lopez)