Fanion B zaterdagavond op bezoek in Steenhuffel waar nu Tom Van Roy, ex-coach van onze ploeg aan het roer staat. Extra motovatie misschien.
De wedstrijd werd in het begin in handen genomen door de bezoekers, wat resulteerde in enkele mogelijkheden, beste kans was op voorzet van de linkerflank waar Goof net te laat was om binnen te tikken. Naderhand herstelde de thuisploeg het evenwicht en diende Ivo enkele keren gepast tussen te komen.

De tweede helft verliep vrij evenwichtig, na wissels bij Meise werden ze meer achteruit geduwd en volgde meer druk van de thuisploeg. Dit resulteerde in enkele mogelijkheden, maar ook Meise kon nog enkele keren gevaarlijk uitbreken.
Na een eerste onterechte gele kaart voor Ivo, diende hij nogmaals tussen te komen en kreeg een tweede karton onder de neus geduwd. Victor Deschamps kwam noodgedwongen dan in als doelman en diende nog 1 schot op hem te pakken en match gespeeld.

Wedstrijd met mogelijkheden langs beide kanten en dus billijk en terecht gelijkspel.
SK Steenhuffel A – Fanion B   0 – 0