Regen die met bakken uit de lucht viel en wind voorspelde niks goed voor dit degradatieduel op een zwaar veld tussen Meise en Lennik.
Het was wel Meise, zonder Enio Walravens en Jarne Chrispeels maar wel opnieuw met Timo Draelants en Yves Nkokolo, dat probeerde te voetballen en dan ook drie goeie kansen kreeg op de openingstreffer. Ondermeer kapitein Thomas miste een open kans en de doorgebroken Bilal Ziani werd zelfs langs achter onderuit gelegd maar zelfs daarvoor trok de ref geen logisch rood en was de fout in de zestien? Dus ook geen betwistbare strafschop.
De bezoekers hielden het vooral bij verdedigen en kregen dan ook weinig tot geen kansen bijeen gevoetbald.

Zelfde spelbeeld in de tweede helft. Fanion A bleef zoeken naar het verdiende doelpunt maar alweer werden teveel kansen niet afgewerkt. Opnieuw een schot van Thomas Van den Boeynants werd in extremis in hoekschop gewerkt, een trap van Bilal Ziani werd net op tijd afgeblokt.
Toen 10 minuten voor tijd Jonathan Kanyinda werd gelegd in de zestien kreeg Meise DE kans vanop de stip om toch de verdiende 3 punten binnen te halen. Echter ook vanop elfmeter trapte Jonathan de bal binnen het bereik van de doelman en bleven de bordjes hangen op een ontgoochelende brilscore.
Hier schiet geen van beide ploegen echt iets mee op, maar beter één punt dan geen punt zeker.
Fanion A – KFC Lennik A   0 – 0
Bekijk hier de rangschikking!

Fanion B trok na het forfait van vorige zondag met zijn youngsters naar Ramsdonk.
Aan de rust stond het 2 – 0.
Na minder dan een uur was de wedstrijd al gespeeld met nog 2 goals voor de 4 – 0 en rood voor Gilles Vanhaverbeke.
Met nog drie goals waarvan twee in de slotminuten stond de 7 – 0 eindscore op de bordjes.
FC Ramsdonk – Fanion B   7 – 0
Goals: 16m 1 – 0, 38m 2 – 0, 47m 3 – 0, 53m 4 – 0, 77m 5 – 0, 85m 6 – 0, 89m 7 – 0