Dit weekend wordt er eindelijk opnieuw in competitieverband gevoetbald in de provinciale reeksen voor eerste elftallen. Die competities lagen al stil sinds het begin van de winterstop midden december. Onze voorzitter Birgen Wyns is optimistisch en hoopt dat we nu voor langere tijd vertrokken zijn.
Beluister hier het interview met onze voorzitter Birgen Wyns deze morgen op Radio 2 Vlaams-Brabant.

Fanion A moet zondag naar Leeuw Brucom dat 8ste staat in de klassering, Meise A moet dringend punten pakken om het behoud in tweede provinciale te verzekeren.
Leeuw Brucom verloor nog maar één keer thuis dit seizoen!
Opgelet het aanvangsuur van deze wedstrijd is gewijzigd!
Leeuw Brucom A – Fanion A, aftrap om 15u op kunstgras.
Adres: Lotstraat 10 te 1600 Sint-Pieters Leeuw
Fanion B speelt ook op zondag en staat voor een zware klus op het veld van leider Zemst Sport met het kersverse trainersduo Abden Belhadi en Fréderic Chapelle aan het roer.
Ook hier zijn dringend punten nodig om degradatie te vermijden.
Zemst Sp – Fanion B, aftrap om 15u op kunstgras.
Adres: Cmp. Den Turfput, Brusselsesteenweg te 1980 Zemst

Gelukkig bleef onze jeugd en reserven deze maand wel voetballen.
Echter geen voetbal voor onze reserven A wegens algemeen forfait van de tegenstander en ook niet voor onze reserven C waar men bij St-Jozef Londerzeel last heeft van coronabesmettingen. Deze wedstrijd werd verplaatst naar woensdag 16 februari om 20u30.
Op woensdag 9 februari spelen de reserven A een inhaalwedstrijd tegen Zemst Sp. Aftrap om 20u30 op De Nekker.

De thuiswedstrijd van onze U15C nu zaterdag tegen Wolvertem Merchtem B gaat door om 14u30 i.p.v. 16u op terrein 1. Ook U12 mag op terrein 1 voetballen nu zaterdag.