De gekwetstenboeg wordt alsmaar groter voor Fanion A.
Timo Draelants, Yves Nkokolo, Mathias Servranckx, Cédric Gyssels, Matthis Asnot, Bilal Ziani, Thibe Heylen, en Joren Chrispeels. Daar mag je nu ook Sacha Larrocha Lopez, Ismaïl Hamsek en Clave Mukakabera aan toevoegen.
Meise begon al met een vertimmerd elftal aan de wedstrijd en op de bank zaten enkel youngsters van het B-elftal. De potige bezoekers zorgden al vlug dat Meise spelmaker Sacha verloor na een zware tackle en van het veld werd gedragen, de ref die zeker niet op de afspraak was hield echter een logisch gekleurd karton op zak. Amper enkele minuten later was Meise al op achtervolgen aangewezen na een weggever via balverlies. Ook invaller Ismaïl Hamsek stond amper 10 minuten op het veld en moest door een knieblessure vervangen worden.
De tweede helft was amper begonnen of het stond al 0 – 2.
Meise kon hier niks tegen inbrengen en verloor ook nog door blessure Victor Deschamps en Clave Mukakabera. Op een counter viel nog een derde doelpunt en zo leed Fanion A een tweede thuisnederlaag in nog geen week tijd.
Fanion A – K.V. Woluwe-Zaventem A   0 – 3
Goals: 25m 0 – 1, 46m 0 – 2, 70m 0 – 3

Ook Fanion B onderuit!

Zaterdagavond stond tegen het eerste elftal van Beigem voor ons eerste B-elftal nog eens een echte derby op het menu.
Na een wedstrijd met weinig emotie kan je enkel besluiten dat Meise geen verhaal had tegen de tweede geklasseerde bezoekers die aan 100% de schaarse kansen afwerkten.
Na een blunder kwamen de bezoekers in minuut 20 op voorsprong.
Op het uur was de wedstrijd helemaal gespeeld, in een tijdspanne van 2 minuten evenveel goals.
In de slotminuten werd het nog 0 – 4.
Meise B zorgde voor te weinig doelgevaar en de afwerking ontbrak dan ook nog met een logische overwinning voor Beigem tot gevolg.
Fanion B – F.C. Beigem   0 – 4
Goals: 20m 0 – 1, 58m 0 – 2, 60m 0 – 3, 86m 0 – 4

Vanaf seizoen 2022 – 2023  gaat de fusie door tussen F.C. Beigem en F.C. Borght Humbeek en krijgt de club een nieuw logo en een nieuwe naam: Fenixx Beighum