Het was geen weer om een hond door te jagen woensdagavond. Een leuke vondst van de KBVB was het niet om op een avondje Crocky Cup voetbal op het hoogste niveau een inhaalwedstrijd te laten doorgaan in tweede provinciale. Het was dan ook te zien aan de schaars opgekomen supporters die zagen dat het synthetisch terrein amper het water kon doorslikken dat met bakken uit de hemel viel.

De bezoekers uit Teralfene begonnen met een sterke beginfase aan de wedstrijd, al snel verloor Meise centrale verdediger Matthias Asnot met een blessure, maar toch nam Fanion A ondanks deze tegenslag de wedstrijd in handen (en voeten).
Meise domineerde praktisch heel de partij en kreeg kansen genoeg om de wedstrijd dood te maken.
Maar zoals reeds te dikwijls dit seizoen, wie de kansen niet afmaakt krijgt meestal het deksel op de neus en dat was ook nu niet anders.
Toen de bezoekers in de tweede helft de neus één keer aan het venster staken was het een kwartier voor affluiten prijs. Op een vrije trap die met het hoofd verlengd werd had doelman Matthias Claes geen verhaal.
Meise ging nog op zoek naar een meer dan verdiende gelijkmaker maar de bezoekers verdwenen na het eindsignaal in de gutsende regen als een dief in de nacht met de drie punten richting Teralfene.
Fanion A – V.C. Leeuwkens Teralfene A   0 – 1
Goal: 76m 0 – 1

Aanstaande zondag, indien de wedstrijd kan doorgaan wegens het aanhoudende gure weer, staat er opnieuw een thuismatch op het programma:
Fanion A – K.V. Woluwe Zaventem A, aftrap om 14u30 op terrein 1.
De uitwedstrijd van zaterdag 11 december om 19u30 op Kester-Gooik verschuift naar zondag 12 december om 14u30 wegens verstrenging coronamaatregelen betreft sluiting horeca 23u.​