Voor de uitwedstrijd op Schepdaal kon Fanion A niet rekenen op de gekwetsten Timo Draelants, Yves Nkokolo en Mathias Servranckx, Cedric Gysels zat op het strafbankje voor zijn schorsing t.g.v. zijn rode kaart op Dilbeek.
De slechte staat van het veld was geen hinder voor Meise dat meteen sterk uit de startblokken schoot. De thuisploeg werd al meteen uit verband gespeeld en na 8 min stond de 0 – 1 al op het onzichtbare scorebord; op voorzet van Billal El Mesbahi kon Thomas Van den Boeynants de netten al doen trillen. Ei zo na stond de 0 – 2 op het bord na een mooie collectieve aanval, ééntijdsvoetbal uit het boekje, maar Thomas kopte de bal over doel.
De thuisploeg kwam amper in de buurt van Mathias Claes, Meise bleef baas op het middenveld en kreeg de beste kansen.

Meer doelpunten vielen er pas na de rust. Meise bleef de betere ploeg en kreeg na 10 min in de tweede helft loon naar werken. Een scherpe voorzet van Enio Walravens werd aan de tweede paal binnengetikt door Jef Van de Velde en het stond 0 – 2.
Mathias moest één keer plat op een vrije trap in de hoek en bracht redding in een één tegen één situatie. Dit moest een cleansheet worden vandaag.
De plaatselijke portier moest een afstandsschot van Sacha lossen en Thomas Van den Boeynants was er als de kippen bij om zijn tweede van de wedstrijd binnen te tikken.
Meise kon de wedstrijd rustig uitspelen, trainer Tom Verhoeven liet het laatste kwart nog 3 beloftevolle spelers van het B-team opdraven; Ismaïl Hamsek, Vanhaverbeke Gilles en Victor Deschamps, waarvan Ismaïl nog dicht bij een vierde doelpunt kwam.
Het bleef 0 – 3, al bij al een onverwachte makkelijke zege door een vooral sterke collectieve prestatie.
F.C. Schepdaal A – Fanion A   0 – 3
Goals: 8m 0 – 1 Thomas Van den Boeynants (Billal El Mesbahi), 55m 0 – 2 Jef Van de Velde (Enio Walravens), 70m 0 – 3 Thomas Van den Boeynants?

Nu woensdag al speelt Fanion A de uitgestelde wedstrijd tegen Leeuwkens Teralfene A, aftrap om 20u op De Nekker.