Korte verplaatsing voor Fanion B naar F.C. Sint-Jozef Londerzeel waar men wou proberen om de eerste maal op een moeilijk veld een goede prestatie neer te zetten om zo de broodnodige punten mee naar Meise te nemen.
Die plannen werden bemoeilijkt door een snelle voorsprong van Sint Jozef in de 5de minuut. Pieterjan moest nadien enkele keren goed tussen komen of de voorsprong had groter geweest. Pas vlak voor de rust kwam Meise er ook enkele keren snedig uit.
De rust bracht nieuwe energie en vanaf het begin van de tweede helft trok Meise het laken naar zich toe.
Dit resulteerde in 3 wondermooie doelpunten in amper een kwartier van Pieter De Bondt (assist Ismaïl), Martijn Storme (assist Nathan) en Ismail Hamsek (individuele actie).
Een deugddoende en collectief welverdiende zege voor een alweer zeer jonge ploeg, dikke proficiat!
F.C. Sint-Jozef Londerzeel A – Fanion B   1 – 3
Goals: 5m 1 – 0, 66m 1 – 1 Pieter De Bondt (Ismaïl Hamsek), 71m 1 – 2 Martijn Storme (Nathan Peyck), 79m 1 – 3 Ismaïl Hamsek
Volgende zaterdag staat op De Nekker een rasechte derby op het menu tegen titelkandidaat F.C. Beigem A.