Fanion B is zaterdagavond de ‘trotse’ bezitter van het clubrecord betreft ontvangst rode kaarten.
Na amper 2(!) minuten kreeg Emanuel Vandeputte al een rode kaart onder de neus, een iets overdreven beslissing van de over bedrijvige ref van dienst die zich al te makkelijk liet beïnvloeden door de toeschouwers, zou ook later in de wedstrijd blijken.
Al vroeg in de wedstrijd hield een sterk keepende Ivo Haentjens tot tweemaal toe de bezoekers uit Berg-Op, derde in de stand, van de openingstreffer.
De 0 – 1 kwam er dan toch na een goed halfuur wedstrijd na wat gerommel in de zestien.
Meise moest met een mannetje minder loeren op de counter en kwam amper 5 min later zowaar op gelijke hoogte. Een perfect balletje van Alexandre Lheureux voor Adil Belhadj die met een kruisraket in de winkelhaak iedereen in extase bracht. Wat een goal!
Meise verdedigde zich kranig en het bleef 1 – 1 tot aan de rust.
Wat er in de koffie zat aan de rust vroeg men zich af want via een gouden wissel kwamen de bezoekers in amper twee minuten tijd op een 1 – 3 voorsprong.
Ook na de rust bleef de ref onnodig met kaarten goochelen.
Doelman Ivo Haentjens bleef de reddingen opstapelen, stopte zelfs nog een strafschop maar moest zich op het uur toch een vierde keer gewonnen geven na een zuivere hattrick van invaller Tom Vandeput.
Kansen waren er nog aan beide kanten maar het bleef 1 – 4.
Fanion B – VK Berg-Op   1 – 4
Goals: 33m 0 – 1, 39m 1 – 1 Adil Belhadj (Alexandre Lheureux), 47m 1 – 2, 48m 1 – 3, 60m 1 – 4