Het was lang wachten maar eindelijk is het Fanion A gelukt om op speeldag 11 een eerste overwinning binnen te halen.
In de eerste helft brachten beide teams er niet veel van terecht, wie in het middenveld stond zag veel ballen over het hoofd vliegen. Meise trachtte wel te voetballen en was wel de best combinerende ploeg.
In de openingsfase waren er 2 goede kansen voor Dilbeek maar portier Mathias Claes kwam telkens gepast tussen. Ook aan de overzijde was er nog een schot van Enio Walravens die bijna de doelman in de korte hoek kon verrassen. Rusten met een blanco scorebord.

In de tweede helft ging Meise uitdrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. Telkens werden aanvallen door de potige thuisploeg afgebroken echter zonder kaarten bestraft door een zwak leidende ref.
Na een goed uur voetballen werd Clave op de rand van de zestien gelegd en de ref wees kordaat naar de stip. Sacha was de strafschopnemer van dienst en kon in twee tijden de 0 – 1 tegen de touwen knallen. Thomas Van den Boeynants liet onbegrijpelijk de 0 – 2 liggen en Enio had pech toen zijn trap op de paal belandde.
De ref begon daarna terecht en onterecht met kaarten te strooien, Bilal Ziani kreeg 20 minuten voor tijd belachelijk een tweede geel en het was zwoegen tot de laatste minuut voor Meise maar bleef voetballend overeind en kon de verdiende driepunter meenemen naar huis.
Een deugddoende overwinning en goed voor het zelfvertrouwen.
VC Groot-Dilbeek A – Fanion A   0 – 1
Goal: 64m Sacha Larrocha Lopez (pen)

Fanion B verloor spijtig genoeg het belangrijke degradatieduel in Melsbroek met het kleinste verschil.
FC Melsbroek B – Fanion B   1 – 0
Goal: 20m 1 – 0