Zondag stond er een rasechte derby op de kalender. Fanion A kreeg het bezoek van de buren uit Wemmel.
In een evenwichtige wedstrijd waren de beste kansen voor de bezoekers maar telkens stond een attente Matthias Claes tussen de palen.
Na de pauze ging Meise op zoek naar de openingstreffer, de bezoekers bleven de overtredingen opstapelen en in de 52ste min kregen ze wat ze zochten; een terecht rood karton.
Amper drie minuten later bracht Jarne Chrispeels Enio Walravens in stelling en die twijfelde niet, 1 – 0 na bijna een uur voetballen.
Het was er niet aan te zien dat Wemmel met een man minder op het veld stond en gingen uitdrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker.
Ook hier waren de slotminuten er teveel aan voor Meise, invaller Said Oulad stond amper twee minuten op het veld en het was al bingo, na onnodig balverlies 1 – 1 vijf minuten voor affluiten van een overigens sterk leidend trio. Ook hier een gouden wissel voor de bezoekers.
Het bleef bij een billijk gelijkspel na nog enkele spannende slotminuten.
Voor Meise het zesde gelijkspel, het blijft dus nog steeds wachten op de eerste driepunter.
Fanion A – KVK Wemmel A   1 – 1
Goals: 55m 1 – 0 Enio Walravens (Jarne Chrispeels), 85m 1- 1