Fanion A hoopte eindelijk op een eerste overwinning tegen Asse-Zellik dat aantrad met drie spelers die vroeger nog bij Meise gespeeld hebben.
Meise opende meteen de jacht op de driepunter maar een te vermijden doelpunt viel aan de overzijde na een terugspeelbal. Vreemd doelpunt…
De 0 – 2 spatte één minuut later uiteen op de paal.
Meise bleef goed combineren en druk zetten, een potig Asse-Zellik speelde vooral met lange ballen waarvan er eentje wel is goed zou kunnen vallen. Uiteindelijk maar 5 gele kaarten voor de bezoekers maar dan konden er meer zijn.

Na de rust bleef Meise naar de gelijkmaker zoeken en die kwam er eindelijk na een goed uur voetballen. Enio Walravens dropte na een snelle kapbeweging met een raket het leder tegen de netten, de bezoekende doelman had hier helemaal geen verhaal tegen.
Mathias Servranckx viel uit met een blessure, zijn vervanger Jonathan Kanyinda stond twee minuten op het veld en kreeg zijn derde geel van het seizoen.
Abdourahmane Bah kreeg nog een goede kans voor de 2 – 1 maar zijn poging vloog in het zijnet.

Meise verdiende de overwinning maar na 97 minuten jacht op een treffer bleef het 1  – 1, het vijfde gelijkspel van het seizoen. Misschien volgende zondag eindelijk de drie punten in Galmaarden met de nieuwe trainer Tom Verhoeven, aandachtig toeschouwer zondag,  aan het roer die deze week start met de trainingen. Kristof Hannaert wordt opnieuw T2.
Fanion A – Asse-Zellik 2002 A   1 – 1
Goals: 16m 0 – 1, 64m 1 – 1 Enio Walravens