Fanion A was naar Huizingen afgezakt om een punt mee te graaien en is daar ook in geslaagd.
Een vierde gelijkspel deze keer zonder doelpunten.
Er vielen weinig tot geen kansen te noteren in deze gesloten wedstrijd waarin Meise de kat uit de boom keek om zo op de counter te loeren.
De wedstrijd eindigde dan ook op een logisch gelijkspel:
KHO Huizingen A – Fanion A  0 – 0
Sacha Larrocha Lopez die één minuut voor tijd zijn tweede geel en dus rood kreeg is volgende wedstrijd geschorst!

Voor Fanion B was zondag in Sterrebeek het verhaal na amper een kwartier al over. Het incasseerde liefst drie goals in 14 (!) minuten. Toen in min 23 een vierde treffer viel was het helemaal over.
Pieter De Bondt kon nog voor de koffie de eer redden voor Meise dat na de rust nog een 5de treffer moest slikken.
KOVC Sterrebeek – Fanion B   5 – 1
Goals: 5m 1 – 0, 8m 2 – 0, 14m 3 – 0, 23m 4 – 0, 38m 4 – 1 Pieter De Bondt, 52m 5 – 1